Gastenboek

65 berichten, 7 pagina's 
« 
19-06-2011
Geplaatst door: Albertine Schmull
PianoWandeling 2011

Beste Anke e.a.
Heel hartelijk dank voor het organiseren van wederom een super geslaagde pianowandeling! Ook dank aan de gastvrije familie van het Kaaspakhuis.
w.g. Albertine Schmull en Ineke van Beek

18-06-2011
Geplaatst door: Joop en Anneke van Overbeek
PianoWandeling 2011

Lieve organisatoren,

Hier,vanuit Kusadasi hebben wij zojuist a/b van d'Anneke de plaatjes van Jaap Bos bewonderd . Een prachtig beeld verhaal van een hoogwaardig georganiseerd cultureel hoogtepunt in onze goede stad. Wij zijn trots op jullie ! Bert met prachtige voorzittersstrik en Rob zeer geconcentreerd met zijn instrument bezig. Terwijl Anke en haar team het nodige heeft geregeld.
Hartelijke en zonnige groeten vanuit het Turkse,
Anneke en Joop

18-06-2011
Geplaatst door: Enno van der Schans
PianoWandeling 2011

Beste Anke,
Ja, het was een prachtige dag, en ik kan je verzekeren dat ook het salonorkest bijzonder dankbaar is voor de geboden locatie en genoten heeft van de bijzondere ambiance. En dat alles is te danken aan de perfecte organisatie, waarvoor jou wel speciaal hulde toekomt.

Wat mij betreft zijn we op 20 mei 2012 weer van de partij, samen met Frans Mattaar en en de pianolamuziek.

met vriendelijke groet,
Enno van der Schans.


18-06-2011
Geplaatst door: Paul van Geysel
PianoWandeling 2011

Dag Anke,

Zondag is een mooie en bijzondere dag geworden. Op het speeladres werden we hartelijk ontvangen door Jos Bookelman en zijn vrouw. Door de goed gestemde piano met gelijkmatig mechaniek konden de subtiele nuances zowel als de dramatische passages in de stukken van Satie (4-mains en solo) en Mompou (solo) goed worden vertolkt, het publiek had veel aandacht en bleef lang geboeid. Het was voor Jax Blommestein de tweede keer dat hij deelnam, voor mij de vierde keer, beiden vinden we het erg leuk om in zo'n woonhuis in Edam te spelen. Graag doen wij volgend jaar weer mee.

We vonden ook de keuze voor orgel en orkest voor de afsluiting in de Grote Kerk heel passend, want door de galmende akoustiek en het vele geloop komen zachte klanken daar niet tot hun recht. Gelukkig konden we voor het solospel van de twee pianisten een eind naar voren komen, en was hun muziekkeuze ook heel geschikt. De opening van de middag vinden we overigens ook heel aardig.

Enkele goede pianospelers waarmee ik hier in Amsterdam en Amstelveen elk jaar een concert verzorg
hebben ook belangstelling voor een actieve bijdrage aan de pianowandeling, ik heb het internet- en e-mailadres doorgegeven, misschien kunnen jullie nog iemand extra gebruiken.

Veel dank voor al jullie werk, bij dit soort evenementen zitten in de voorbereidingen ook altijd spanning of irritatie veroorzakende tegenvallers en moet er vaak tot op het laatst nog handelend worden opgetreden.

Hartelijke groeten,
Paul

18-06-2011
Geplaatst door: Stefan Donner
PianoWandeling 22 mei 2011

Dear Mrs. Ophoff!

Thank you for the nice message. I really enjoyed to play the piano for all the people and would love to play again next year.
I try to reserve the date in my agenda...

Kind regards,
Stefan Donner

18-06-2011
Geplaatst door: Melvin van Ingen
PianoWandeling 22 mei 2011

He Anke,
Leuk om te horen dat mensen het mooi vonden. Hoeveel mensen zaten er eigenlijk in de kerk? Ik kan geen suggesties bedenken. Een zanger/zangeres is ook altijd mooi, begeleid door piano of zo. Ik vond de piano samen met het orkest wat wegvallen in de grote ruimte. Solo kwam de piano dacht ik wel goed door.
gr Melvin

18-06-2011
Geplaatst door: Gea Karhof
PianoWandeling 22 mei 2011

Dag Ada en Anke,
Wat hadden jullie de route weer geweldig georganiseerd.
Ik heb uitsluitend positieve reacties gehoord.
Inderdaad jammer niet alles te kunnen, de afsluiting in de kerk en/of de galerie-opening lukten niet omdat er nog een gezellige nazit ontstond in mijn atelier.
Ik ben enthousiast over Luc en Gerbrand die bij mij speelden. Ook leuke mensen. Mogen volgend jaar weer komen wat mij betreft.

Dank voor jullie inspanning, ook de andere bestuursleden.
Hartelijke groet van Gea

18-06-2011
Geplaatst door: Femke de Graaf
PianoWandeling 22 mei 2011

Beste Anke,
Met veel plezier kijken Channa en ik terug op de pianowandeling en de hartelijke ontvangst bij de familie van Royen op de kleine kerkstraat. Wat een bijzondere sfeer op zo'n dag en wat is het toch een origineel idee! Ik houd me aanbevolen voor volgend jaar en zou het dan heel leuk vinden om wat van mijn leerlingen in te zetten, het zou een goede kans voor ze zijn om repertoire op te bouwen en op zo'n informele manier aan publiek voor te spelen.
Bedankt voor de goede organisatie en hopelijk tot volgend jaar!
Hartelijke groeten van Femke

24-05-2011
Geplaatst door: Mei Ling Knibbe
pianowandeling 2011

In plaats van alleen één pianist, had ik de beschikking over een geweldig Trio, o.l.v. Wouter Vroege, VITALU. De piano werd begeleid door Tessa Jackson die zong als een lijster, en de heldere Trompet van Wouter Vroege. Darius, je speelde hardstikke goed!
Er zijn wel 300 bezoekers binnengekomen en hebben met plezier naar jullie geluisterd.....
Veel dank, aan de organisatie en alle enthousiaste luisteraars!

23-05-2011
Geplaatst door: Agnes Kauffman
Pianowandeling 2011

Het was weer fantastisch. Een gastvrij onthaal bij Cockie en Willem Prumper. En dan de vleugel! Een schitterende klank waar ik erg van genoot. Het instrument reageerde direkt op het forte en piano spel, zodat ik er echt alles uit kon halen wat ik wilde laten horen. Dus...als het even kan ben ik volgend jaar weer van de partij! Muzikale groet Agnes