Ketevan Sharumashvili

Ketevan Sharumashvili

Dat de Georgische topmuzikante Ketevan Sharumashvili zich onlangs in ons land heeft gevestigd is een ware verrijking voor klassiek minnend Nederland. Naast haar voortreffelijke techniek blinkt de jonge charismatische pianiste vooral uit door haar enorm diepgaande spel. Haar fijngevoeligheid is indrukwekkend en kalmeert de ziel van de luisteraar.

Ketevan groeide op in Tbilisi en begon daar pas op twaalfjarige leeftijd met haar pianostudie. Toch wist ze al op haar veertiende het Rubinstein Concours in Parijs te winnen. Ze volgde een imposante internationale opleiding (in vier landen!) die ze afsloot als ‘ special talent’ bij pianogigant Jan Wijn in Amsterdam. Meerdere prestigieuze prijzen staan op haar naam en ze kreeg masterclasses van de grootste pianisten ter wereld.

Ketevan speelt tijdens de pianowandeling een aantal zeer aantrekkelijke en uitdagende stukken van onder andere Bach, Liszt, Ginastera en Piazzolla.

www.ketisharu.com

 

naar boven

Kaoru Iwamura

Kaoru Iwamura

Kaoru Iwamura is een fortepianiste, geregeld te beluisteren in solorecitals en in ensembles in binnen- en buitenland (onder meer in Engeland, Italië, Oostenrijk, Duitsland en Japan) en op verschillende fortepianofestivals en concertseries. In Nederland geldt Kaoru Iwamura als een warm pleitbezorger van de fortepiano (muziek).

 

Naast haar reguliere concerten ontplooit Kaoru initiatieven om de fortepiano bekender te maken bij een breder publiek. Zo is ze onlangs gestart met het Magipodium, een eigen initiatief om ook kinderen op een ludieke manier kennis te laten maken met de fortepiano. In een serie concerten met verhalen toert ze met haar Mozart-piano door het land om haar liefde voor de fortepiano te delen met kinderen (en hun ouders). Het eerste initiatief is mede mogelijk gemaakt dankzij ondersteuning van het Amsterdams Fonds voor de Kunst in 2018.

Meer info over Kaoru: www.kaoruplaysfortepiano.com

 

YouTube Magipodium    https://www.youtube.com/watch?v=pcdf6kdWGMU

Facebook ‘Kaoru’s Magipodium’   https://www.facebook.com/magipodium/

 

naar boven

David Kooi

David Kooi

David, geboren in 2009, komt uit een gezin waar muziek een grote rol speelt, en begint rond zijn zesde met pianospelen. Vanaf het begin krijgt hij les van Marjès Benoist, sinds september 2021 als leerling van de Academie voor Muzikaal Talent. Op deze opleiding voor jonge talenten krijgen de leerlingen ook theorielessen en solfège-training en maken zij kamermuziek.

Reeds op zevenjarige leeftijd won David de eerste editie van “De Muziekwedstrijd”, de junior versie van het Prinses Christina Concours. Hij herhaalde dat nog eens in Corona-jaar 2021. In 2022 won David de tweede prijs van het Steinway Piano Concours en een eerste prijs op de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Bij die laatste gelegenheid werd hem ook de Persprijs uitgereikt door een jury van landelijke muziekrecensenten.

 

 

 

 

 

 

Michiel Roosen

Michiel Roosen

Michiel Roosen (1985), pianist en afgestudeerd luchtvaart ingenieur, gaat in de zomer van 2003 piano spelen. De prachtige piano muziek in de film "The Pianist", was voor Michiel dé inspiratiebron voor zijn eerst ingestudeerde werk: een Chopin Nocturne in cis klein, waarmee tevens de film begon.

 

 

 

Hielko Ubels

Hielko Ubels

Hielko Ubels (54) is een enthousiast pianist die nu al voor de zesde keer meedoet aan de Pianowandeling in Edam. Hij heeft een voorliefde om uitdagend klassiek repertoire in te studeren en maakt graag van de gelegenheid gebruik om dit aan u te laten horen tijdens de Pianowandeling in Edam.  

Toen hij 10 jaar was begon Hielko met orgellessen op de muziekschool in Bennekom. Deze lessen gingen zeer voorspoedig waardoor zijn docent, toen hij 15 was, adviseerde om pianolessen erbij te nemen om de techniek verder te verbeteren. Hielko werd direct zeer gegrepen door de piano waardoor hij volledig overstapte van het orgel naar de piano. Nog geen jaar later won hij, tot grote verrassing van zijn ouders, het pianoconcours van de muziekscholen Ede, Veenendaal en Wageningen met een modern stuk van de Nederlandse componist Willem Pijper. Daarbij werd destijds de kanttekening gemaakt dat hij niet eerste zou zijn geworden met een stuk van Mozart of Chopin omdat hij nog aan de finesses van de pianotechniek moest sleutelen. Toen hij 18 jaar was behaalde hij echter de eerste prijs op het pianoconcours van alle Gelderse muziekscholen met het 2e Scherzo van Chopin. 

 

Hans van den Hombergh

Hans van den Hombergh

Hans van den Hombergh is geboren in Boxmeer op 20 oktober 1947. Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat hij voor de muziekrichting zou kiezen. Hoewel hij op 6-jarige leeftijd met pianoles begon, stopte hij door omstandigheden na enige jaren en hervatte hij de lessen pas toen hij 14 werd. Hij studeerde toen bij de heer Verhagen op de Nijmeegse muziekschool en kreeg daarna les van Ruud Feenstra, Pieter van Randeraat en Theo Bruins. Hij speelt diverse genres van klassiek, Franse chansons, waaronder Michel Legrand, tot pop waar Beethoven, Schumann, Chopin, Jacques Brel en de Beatles zijn voorkeur hebben. Daarnaast is zijn specialiteit improvisatie en gebruikt hij het publiek als energiebron om verassingselementen op de piano tot leven te laten komen.

Swingthese II

Swingthese II

 Swingthese II

 De inspiratiebron van Swingthese II is het  American Songbook met een selectie van songs vooral bekend geworden door Sinatra.

John van Schaijik, aanvankelijk contrabassist en gitarist in de band, is door aanmoediging van het publiek steeds meer gaan zingen.
Tot zijn eigen verbazing bleek op festivals in o.a. Düsseldorf en Den Haag dat zingen nog meer in de smaak viel dan virtuoos gitaarspel.
Swingthese heeft zich mede daardoor ontwikkeld van Dixieland en Swing naar songs die vooral bekend zijn geworden door de amerikaanse zangers.
Het repertoire is zeer afwisselend met Ballades, Swing en Bossa Nova.

 https://youtu.be/QFoHo_TVEQw

De bezetting is er naar:
John van Schaijik: vocals, gitaar en saxofoons
Joseph Olivier: piano
Pierre Houben: basgitaar
Harrie Bongaerts: slagwerk
Gerard Loose: saxofoons

Ballwork Seven Jazzband

Ballwork Seven Jazzband

Ballwork Seven Jazzband is opgericht in 1960 als studenten-dixielandband.

Na het afstuderen van de leden viel de band uit elkaar. In het kader van het 100-jarig bestaan van studentenvereniging Unitas in Utrecht ontstond in 2011 het idee de band voor één keer weer bij elkaar te halen. Het optreden van het eeuwfeest met ruim 1700 mensen was een groot succes.

Het is dan ook niet bij dit ene optreden gebleven. De band is inmiddels alweer ruim negen jaar volop actief. Zo'n tien keer per jaar wordt opgetreden bij jazzclubs, privépartijen, recepties, sportverenigingen etc.

In 2013 maakte de band een korte tournee door Zuid-Frankrijk. Bij elke gelegenheid slaat het enorme enthousiasme van de bandleden direct over op het publiek.

De bezetting is als volgt:

Ernst Bruins: trompet/cornet

Willem van Ewijk: trombone

Jan Chris van Kooten: banjo

Aad Overeem: saxofoons en zang

Thijs Riechelmann: klarinet

Wim Scherpenzeel: bas

Jaap Timmerman: piano

 

 

naar boven

Otto Ede Pool

Otto Ede Pool

Otto heeft driemaal deelgenomen aan de zomercursus ‘Musik Zentral’ in het Oostenrijkse dorpje Bad Aussee. Hier heeft hij pianolessen bij Henk Ekkel gevolgd en ook masterclasses van Martyn van den Hoek, Andreas Woyke en Klára Würtz gehad.

Tijdens zijn laatste deelname heeft hij met een kamerorkest het eerste deel uit het Derde pianoconcert van Ludwig van Beethoven uitgevoerd.

Andere masterclasses heeft Otto onder andere bij Jozsef Balog en Daniel Blumenthal genoten en tijdens het Peter de Grote Festival in Groningen heeft hij lessen bij pianisten als Paul Koomen, Nata Tsvereli, Igor Roma, Yoram Ish-Hurwitz, Ilona Timchenko en Juan Zurutuza kunnen volgen. In november 2016 is hij een week op uitwisseling geweest naar de University of South Florida in Tampa (VS) om daar les te krijgen van de Bulgaarse pianist Svetozar Ivanov.

Hij heeft dankzij de AMT, ‘Musik Zentral’ en zijn conservatoriumopleiding concertervaring op kunnen doen en nog steeds speelt Otto regelmatig op concerten als solist, in ensembles en in duo-verband.

 

naar boven

Drost&Zetzema

Drost&Zetzema

Een ‘gouden duo’… het absolute contrast tussen de twee maakt dat de verschillen elkaar weer zo goed aanvullen dat het een prachtig geheel wordt om naar te luisteren en te kijken…

 

Het programma "een half uur Kippenvel" waarmee Drost&Zetzema haarzelf in juni 2015 in theater en muziekland heeft neergezet was geïnspireerd op en door diverse artiesten. Zelf uitgezochte Kippenvelnummers met daaroverheen een eigen heerlijk sausje met een draai wat zorgde voor verrassend mooie plaatjes en dat vond het publiek ook...

Dit muzikale avontuur smaakte naar meer, wat resulteerde in het liedjesprogramma Perron 1, waarin twee dames op zoek gaan naar vriendschap en herkenning. Een verzameling zelf geschreven mooie nummers waar de tekst net zo belangrijk is als de melodie.

Tijdens de PianoWandeling zingen zij niet alleen hun eigen repertoire maar ook liedjes van anderen, heel herkenbaar en toch ook weer niet…

Drost&Zetzema bezingt het leven. Pakkende teksten, wonderschone composities en twee gouden keeltjes. Dat is Drost&Zetzema in een notendop. 

Dit keer begeleid door een muzikaal trio: Bob Groothuis (piano), Marc Kruithof (percussie), Ton Spijker (gitaar)

naar boven

Combo Monnickenwerk

Combo Monnickenwerk

Heerlijke ritmische nostalgie uit de jaren 40, 50 en 60.

Combo Monnickenwerk speelt authentieke klassiekers in vele soorten en maten, waaronder overgoten met een jazzy sausje en afgewisseld met legendarisch rock- en bluesnummers.

De muzikale bagage van de bandleden resulteert in een swingende sound.

Zwoele zang en melodieuze gitaarklanken trekken de aandacht, waarbij de ritme sectie zorgt voor een solide basis.

Samen met de gedreven speelwijze van de toetsenist en saxofonist zorgen zij voor de ultieme sfeer.

Of het nu gaat om een kroeg of podium, in een tent of gewoon bij u thuis, Monnickenwerk werkt.

 

naar boven

Pianola Vereniging

Steck pianola van Marcel Veel
Steck pianola van Marcel Veel

De Nederlandse Pianolavereniging zet zich in voor het behoud van de pianola. Een pianola is een piano die door middel van papieren muziekrollen kan worden bespeeld. 
De pianolist, de bespeler van de pianola, zorgt door het beïnvloeden van de luchtdruk in het systeem en het variëren van het tempo voor een muzikale uitvoering van de muziek op de pianolarol. Een variant hierop is de reproductiepiano die geheel automatisch zowel de noten als het tempo en dynamiek speelt en via ingespeelde muziekrollen het spel van pianisten uit het begin van de 20e eeuw kan laten horen.   
De pianolavereniging zal dit jaar een tweetal pianola's ten gehoren brengen met daarbij zowel muziekrollen van meer als 100 jaar oud als nieuw gearrangeerde stukken voor pianola. 

 

 

Kijkt u voor meer info op www.pianolavereniging.nl

 

naar boven

Yoran van Oort

Yoran van Oort

Yoran van Oort speelt al piano sinds zijn 13e en heeft vele jaren les gehad.

Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit klassieke muziek van deze tijd, daaronder vallen componisten zoals Ludovico Einaudi, Philip Glass, etc. (minimal music).

Daarnaast speelt hij ook veel klassieke muziek van o.a. Erik Satie, Frederic Chopin etc.

 

naar boven

Aliya Iskhakova

Aliya Iskhakova

Aliya Iskhakova began her study in Russian city Kazan. Her first teachers were Era Sayfullina and Evgeni Mikhailov. After studying and graduation with honors from Kazan musical college and Kazan conservatory Aliya decided to continue her education in the Netherlands. She finished master programs in Codarts with Bart van de Roer and in Amsterdam conservatory with Naum Grubert. She also participates in various masterclasses, including those given by Boris Berman, Menahem Pressler, Ivry Gitlis, Pavel Gililov, Konstantin Lifschitz, Stephen Kovacevich.

Aliya is a prize-winner of 11 national and international music competitions.

 

She gives concerts in the Netherlands, France, Belgium, Germany, Spain and performes in such famous halls as Concertgebouw, Bimhuis, Theatre Adyar and others. In 2017 she has recorded Mozart piano concerto K488 for BravaTV with Symphonic collective of the Netherlands conducted by Henk de Graaf.

 

www.aliyaiskhakova.com

 

 

naar boven

Levien Stevense & Eric Zwarthoed

Levien Stevense & Eric Zwarthoed

Levien Stevense 24 jaar oud en woont in Volendam. Naast dat hij een liefhebber van klassieke muziek is, volgt hij ook nog een Master aan de Technische Universiteit in Delft als Lucht- en Ruimtevaarttechnicus. Hij begon als 10-jarige met keyboard les van Dick Plat en Marjan Molenaar, is vervolgens hogerop gegaan en is in aanraking gekomen met Frank Keijzer, waarbij hij 9 jaar les heeft gehad. Zijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar klassieke muziek, van barok tot de romantiek, en speelt daarom welbekende componisten zoals Bach, Beethoven, Rachmaninoff en Tsjaikovski. Tijdens zijn muzikale carrière heeft hij enkele keren mogen optreden in de St. Aegtenkapel te Amsersfoort tijdens een tentoonstelling, tijdens een kerstmis in Volendam en openingsuren van de Grote Kerk in Monnickendam. Verder heeft hij in 2016 en 2017 meegedaan aan deze pianowandeling met Frank Keijzer en Marijn Tol en in 2019 samen met Eric Zwarthoed. 

 

Eric Zwarthoed is 22 jaar en woont eveneens in Volendam. Hij heeft sinds 2006 pianoles. Eerst van Marjan Molenaar en vanaf 2008 van organist Gustaaf Schulz. Eric is sinds 2004 zanger en lid van de Stichting de Zangertjes van Volendam. Van 2012 tot 2014 heeft hij meegezongen in de musicals "Showboat" en "Jezelf zijn" en in 2011 was hij figurant en achtergrondzanger in de televisieserie " 't Spaanse Schaep".

In 2019 heeft hij bij SAS opgetreden samen met Levien Stevense.

 

 

 

naar boven

Tooske Hinloopen

Tooske Hinloopen

 Tooske Hinloopen studeerde af aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Hans Dercksen. Ook volgde ze masterclasses bij Noël Lee en Naum Grubert en studeerde ze muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Gezien haar interesse in de Russische muziek heeft ze bijvak Russisch gedaan en haar afstudeerscriptie ging over Russische muziek. Tooske speelt graag samen met andere collega’s. Momenteel werkt ze veel samen met de celliste Christina Kellenberger. Op aanvraag spelen zij op huisconcerten of op feestelijke en plechtige gebeurtenissen. (www.muziekbijeenafscheid.nl)

 

Tooske Hinloopen verwerkt haar muzikale ervaringen in Musicolumns: korte verhalen waarin muziek een kleine of grote rol speelt. Op haar YouTube kanaal PianoStudioAmsterdam heeft zij een aantal gratis online pianolessen en Piano Tutorials gepubliceerd. Op haar concerten brengt zij eigen werk: pianocomposities afgewisseld met musicolumns.

www.pianostudioamsterdam.com 

 

 

 

naar boven

Afke Borst, Nellie Borst, Berna van der Hulst, Marcel Zijlstra

Afke- (boven) & Nellie Borst (onder)
Afke- (boven) & Nellie Borst (onder)

Afke Borst (piano), studeerde af aan het Sweelinck Conservatorium waar ze heeft gestudeerd bij Else Krijgsman. Hierna nam ze lessen bij o.a. Marja Bon (muziek van Schönberg)  en Harry Vooren (vooral Spaanse muziek). Afke speelt graag en veel samen, omdat de muzikale communicatie altijd inspirerend is. Afke geeft les voor Muziekschool Waterland. 

Berna van der Hulst heeft gestudeerd bij Tibor de Machula en Christiaan Norde in Amsterdam en Christopher Bunting in Londen. Naast een jarenlange  lespraktijk heeft ze altijd met veel plezier in verschillende kamermuziekensembles gespeeld. Momenteel speelt ze in het Boedini kwartet en vormt met pianiste Afke Borst een duo.

Berna en Afke spelen:  Sonate voor piano en cello in D   opus 102

Dit werk is kenmerkend voor de late periode van Beethoven. Met name in het langzame deel is goed te horen dat Beethoven zijn tijd ver vooruit was.

Afke speelt het Rondo a Capriccio opus 129,  oftewel  “Die Wuth über den verlornen Groschen”

Dit werk klinkt onstuimig en jong, maar heeft een laat opusnummer.

 

 

naar boven

Fierstemmig

Fierstemmig

 

 

Het a capella herenkwartet Fierstemmig bestaat sinds 2006. Het viertal was lid van en komt voort uit het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor. Fierstemmig bewaart goede herinneringen aan optredens voor de covidperiode in het kerkje van Jisp, de Slotkapel in Egmond aan den Hoef, in het Zaantheater bij Zaans Zilver en Zaans Goud, op de Adelbertusakker in Egmond-Binnen en een recital in Oostzaan.

Recenter werd er gezongen in het Kerkje van Krommeniedijk, samen met damestrio Tri Voti, en in de kerk van Oostzaan op 18 december 2022 waarbij bijgaande foto werd genomen.

De stemmen in Fierstemmig zijn: Peter Trompert, eerste tenor; Wim Hondelink, tweede tenor; Geert Koehoorn, bariton en Piet Bindt, bas.

Het repertoire is zeer divers en bevat liederen in diverse Europese talen als Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Fierstemmig brengt graag gezangen uit verschillende perioden, zowel klassiek als populair.

 

naar boven

Salonorkest RIEN NE VA PLUS

Salonorkest RIEN NE VA PLUS

Het salonorkest RIEN NE VA PLUS speelt salonmuziek uit het begin van de vorige eeuw. Dat is ook de muziek die in 1912 met heldenmoed werd gespeeld aan boord van de zinkende Titanic. Vrolijke muziek, die de ontredderde passagiers het gevoel moest geven dat het allemaal wel goed zou komen. Het was de tijd waarin Scott Joplin furore maakte met zijn ragtimecomposities, terwijl het romantische repertoire in de café’ s en restaurants onverminderd populair bleef.

Een salonorkest kon in die tijd alles spelen: romantisch-klassiek, Roemeense zigeunermuziek en ragtime. De enige ambitie was: een plezierig achtergrondgeluid, als begeleiding voor gezelligheid, eten en drinken.

 

In de negentiger jaren van de vorige eeuw besloten Mignon de Lange en Enno van der Schans, beiden als advocaat werkzaam in Amsterdam, hun kantoor te laten horen hoe inspirerend het kan zijn om deze salonmuziek weer tot leven te brengen. Samen met een paar andere muzikale kantoorgenoten hebben zij een salonorkest geformeerd waarmee zij jarenlang feesten en partijen binnen en buiten hun kantoor met hun muziek hebben opgevrolijkt .

Vandaag de dag bestaat het orkest nog steeds uit amateurmusici die naast hun dagelijkse werkzaamheden graag muziek maken, waaronder een paar juristen die op gezette tijden het wetboek voor het muziekboek verruilen.

 www.salonorkestriennevaplus.nl

naar boven

Erik de Laeter & Cobi Zilver

Erik de Laeter & Cobi Zilver

Cobi Zilver (alt- en tenorsax) en Erik De Laeter (piano/keyboard) hebben al menigmaal opgetreden tijdens de PianoWandeling Edam. https://www.youtube.com/watch?v=8IUzbqvgMwU 

 

Standards (blues, jazz, pop/rock) o.a. “Ain’t misbeheaving”, “Black Orpheus”, “Bluesette”, “Desafinado”, “Java jive”, “Over the rainbow”, “Recado bossa”, “Summer samba”, …

Demo:  https://www.youtube.com/watch?v=BiIv64ra5CU

 

Referenties: - Pianowandeling Edam 2012, 2013, 2014 en 2015, 2017 en Rondje Piano Schagen 2015, 2017 en Muzikale Wandeling Wervershoof 2015.  Cobi speelt tenorsax in big band “Big Gig” uit Wognum

 

 

 

Frits Reynaert

Frits Reynaert

Frits Reynaert startte zijn beiaardstudie aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort in 1977.

Na 2 succesvolle audities werd hij benoemd tot stadsbeiaardier van Enkhuizen in 1980 en tot stadsbeiaardier van Almere in 1981. Sinds 1991 is hij eveneens stadsbeiaardier van Hoorn.

Als stadsbeiaardier bespeelt hij de carillons, is hij adviseur/coördinator van de zomerseries carillonconcerten en heeft hij de muzikaal-technische supervisie over de gemeentelijke instrumenten.

In 2016 beëindigde hij na 35 jaar zijn werkzaamheden in Almere.                              

Reynaert is daarnaast werkzaam als stadsbeiaardier van de gemeenten Edam en Dronten.

Al vanaf 1980 bespeelt hij regulier de Hemonybeiaard van het Koninklijk Paleis op de Dam te Amsterdam en is coördinator van deze bespelingen.

 http://www.fritsreynaert.nl

 

naar boven

Hayden Lester

Hayden Lester

Hayden Lester is een autodidactische pianist uit Engeland. Op een zeer jonge leeftijd ontwikkelde hij al een passie voor klassieke pianomuziek maar kon helaas geen les krijgen. Hij leende boeken van de bibliotheek om zichzelf muziek te leren lezen en piano te spelen. Op latere leeftijd ontwikkelde hij een duimblessure waardoor hij lessen heeft genomen om de Taubman techniek te leren om de last op de duim te verminderen. Zo heeft hij bij The Associated Board of the Royal Schools of Music verscheidene diploma's kunnen behalen voor muziektheorie, uitvoering en doceren. Hij geeft onderhand al ruim 10 jaar pianoles aan jong en oud en speelt zelf ook graag voor publiek. Zo heeft hij bij meerdere diners gespeeld, een uitvoering van Beethoven's "The Tempest" gehad in De Rijp, en afgelopen zomer opgetreden bij Muziek aan de Middenweg te Middenbeemster met klassieke stukken van Beethoven en Mozart.

 

Nazariy Fesyk

Nazariy Fesyk

My name is Nazar. At the moment I am 18 years old, I was born in Kyiv in 2004. At the age of 6, I started studying at a music school, but very soon I realized that the quality of education here was not enough, and I entered the Lysenko specialized Kyiv music lyceum at the age of 12. At the Lysenko Lyceum, I met Boris Fedorov, who is currently teaching at the Amsterdam Conservatory. He became my teacher for years before my graduation.
Practicing at the Kiev Musical Lyceum, I took part in many concerts and competitions throughout Europe. The war began at the moment I was about to finish study in Lyceum, which made it much more difficult to study at the Kiev Lyceum and prepare for the entrance exams. And it was simply unsafe to live in Kyiv. After a month of war in Ukraine, I moved to the Netherlands, where I was sheltered for a long time in Katwoude, until it became known that I entered the Royal Conservatory in The Hague, where I study to this day.

I took part and won many international piano competitions such as: «Nomea» piano competition (Italy), International piano performance (Canada), International piano competition «Resonances» (France), International piano and string competition «American protege» (U.S.)

 

Jaye & John Vickers

Jaye & John Vickers

 

Jaye en John Vickers vormen een "exciting duo"  playing a blend of Klezmer, Romantic & Eastern European music with all the passion of the Gypsy orchestra!

 

De Music Shop van Jay en John Vickers aan het Spui 1 in Edam werd op 1 april 2018 officieel geopend door Jan Akkerman. 

Niet alleen is er sprake van een winkel in folkinstrumenten zoals accordeons, gitaren, violen, banjo's en mandolines maar daar, waar voorheen een fotostudio was, hebben de nieuwe Engelse eigenaren een opamestudio ingericht met de naam "Big Cheese Recording Studio". 

Verder is de winkel gespecialiseerd in reparaties en het afstellen van instrumenten. 

 

Tijdens de PianoWandeling zullen zij samen optreden met Maisa van der Kolk in Museum het Koopmanshuis, Damplein 8.